dilluns, 21 de febrer del 2011

Acupuntura a Granollers, Dra. MIN-JUNG KO BAE

Acupuntura a Granollers, Dra. MIN-JUNG KO BAE
La Dra. MIN-JUNG KO BAE es metge de família i acupuntora. Acupuntura Granollers es un centre de tractament de medicina tradicional oriental i de medicina occidental, amb l'objectiu de buscar el millor tractament per al pacient integrant les dues medicines.
La Acupuntura i Moxibustió és un mètode de tractament en la ciència mèdica que consisteix de 2 parts: les agulles i el calor que produeix la planta Artemísia Vulgaris.
És la tendència actual en la integració de les 2 medicines, la Occidental i la Oriental. La Organització Mundial de la Salut (OMS) reconeix a la Acupuntura com a complement eficaç de diverses patologies. La teràpia mitjançant Acupuntura implica pel pacient una reducció en la ingesta de fàrmacs, així com una ajuda per la reducció del dolor.
Hi ha estudis científics que han revelat que la acupuntura afecta al Sistema Nerviós, estimulant l'activitat de substàncies analgèsiques, com les Endorfines.
També s'ha vist que l'Acupuntura altera la química cerebral, alterant la alliberació de Neurotransmissors i Hormones que actuen sobre les funcions involuntàries del nostre organisme (reaccions immunes, fluxe sanguini, tensió arterial, etc...)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada