dimecres, 2 de juliol del 2014

Pintors Palafrugell, Grup Aggsa

Pintors Palafrugell, Grup Aggsa
Pintors a Palafrugell, Aggsa Grup som una empresa especialista en la rehabilitació i manteniment d'edificis, impermeabilització de cobertes i terrasses, aïllaments tèrmics i en el tractament de filtracions, amb més de 40 anys d'experiència a les comarques de Girona.
Aggsa Grup neix gràcies a la solidesa aconseguida al llarg del anys de les empreses: Pintures Carrasco, Aïllaments Generals Gironins i Mancober.
Com a empresa pionera dedicada a la pintura i a la decoració d'interiors i exteriors, Pintures Carrasco, ens va atorgar l'experiència necessària per conèixer les contínues necessitats dels nostres clients en matèria de rehabilitacions, impermeabilitzacions i aïllaments, i va donar pas a la creació de l'empresa Aïllaments Generals Gironins. Amb el pas dels anys, vàrem detectar que la major part del problemes d'humitats en un edifici eren provocats per una manca de manteniment i neteja de la mateixa coberta o de les teulades. És llavors quan apareix Mancober, empresa especialitzada en el manteniment de cobertes mitjançant revisions periòdiques als nostres clients.
"Això podem considerar la nostra com a empresa experta en cada un dels serveis que ofereix."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada