dimecres, 4 de maig del 2016

Pladur a Mataró, Decoplac Maresme

Si busques professionals del Pladur a Mataró, Decoplac Maresme, empresa situada a Mataró (Barcelona), s'ha guanyat una reputació i una credibilitat a força del bon fer dels seus professionals, la preparació teòrica i pràctica, així com el reciclatge del ja après, aplicacions noves de productes, l'assistència a cursos de preparació i aprenentatge de noves tècniques i nous materials para per poder oferir les últimes tecnologies en construcció i un acurat i escrupolós compliment en els terminis de lliurament i dels pressupostos que realitza en totes i cadascuna de les seves obres, sent especialistes en aplicacions amb tabiquería seca.
Pladur a Mataró, Decoplac Maresme, destaquem els següents serveis:
TABIQUERÍA SECA: Instal·lació d'envans, trasdosados, mobles de pladur, knauf, a Mataró. Instal·lem tot tipus de sostres, suspesos, enregistrables, continus, de pladur, alumini, decoratius.
SOLUCIONS Al FOC: Els edificis han de dividir-se en sectors d'incendi perquè el foc no pugui passar d'un espai a un altre. Per a això l'element separador que divideix els dos sectors, ha de garantir una resistència al foc, complint els requeriments normatius.
AÏLLAMENT AMB CEL·LULOSA I LLANA DE ROCA: La cel·lulosa és un aïllant natural tèrmic i acústic per a construcció realitzat a partir de paper de periòdic reciclat. Tractat amb minerals bórics, posseeix propietats ignífugues i antifúngiques.
AÏLLAMENT ACÚSTIC I TÈRMIC: Un bon aïllament acústic és vital per poder gaudir del nostre habitatge, local, etc. Decoplac estudia les necessitats per aplicar les millors solucions d'aïllament acústic.
Troba altres serveis a ServeisActius.Cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada