divendres, 10 de juny del 2016

Herboristeria, dietètica, El Carmel, Herbologie

Si estàs buscant una herboristeria, dietètica, El Carmel, de qualitat i amb una gran servei, vine a  Herbologie, és la primera empresa del sector de l'herbodietètica en aplicar el mètode científic. Som els primers a començar un procés dos anys ençà, tot i tenir un recorregut de més de 40 anys, en el qual ens volem desmarcar del corrent esotèric actual i predominant a la majoria d'empreses del mateix sector i on volem tornar als orígens, la fitoteràpia, o el que és el mateix, les herbes medicinals, però d'altíssima qualitat i amb la concentració dels principis actius mesurada sempre que sigui possible.
herboristeria, dietètica, El Carmel, Herbologie, treballem dia a dia contrastant els articles científics per separar el gra de la palla i quedar-nos amb el millor de la fitoteràpia. A Herbologie no et recomanarem mai l'homeopatia o l'acupuntura, però si cerques un lloc que sàpiga quin és el millor fabricant de per exemple, un extracte de boldo o de passiflora o de cua de cavall, i quina és millor forma de fer-ho servir complementat amb uns bons hàbits i higiene de vida, vine a veure'ns.
També treballem amb tot tipus de productes provinent de fonts naturals, com proteïnes, greixos saludables, etc. El nostre ventall arriba fins la cosmètica sempre cercant aquells productes que portin els mínims additius sintètics possibles, i òbviament lliures de parabens i altres tòxics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada