dijous, 20 de juliol del 2017

Renova la teva llar amb marbres a Sant Boi, Mármoles Márquez

Si tens ganes de fer un canvi a la teva cuina, actualitzar el teu bany o donar-li un nou look a la teva escala, vine a marbres a Sant Boi, Mármoles Márquez, som una empresa familiar en la qual ens dediquem al sector del marbre des de fa més de 50 anys. Des de llavors, ens hem adaptat als canvis tant en maquinària com en estils i materials.
D'aquesta manera, vam demostrar que la innovació, la qualitat i la professionalitat són els ingredients clau de la nostra estratègia.
A la nostra empressa de marbres a Sant Boi, Mármoles Márquez, el que hem aconseguit és gràcies al treball i esperit emprenedor del fundador, RODRIGO MARQUEZ, qui des de molt jove, es va dedicar amb gran esforç a treballar amb aquell material pel qual sentia passió pel marbre procedent del seu pare
A marbres a Sant Boi, Mármoles Márquez, oferim següents serveis als nostres clients:
Elaborem, subministrem i col·loquem materials de marbre, porcellana, pissarra, granit, pedra natural, basalts i silestone, tant per a empreses (constructores, promotors, arquitectes o interioristes) com para particulars (per a fogons de bany i cuina, plats de dutxa, terres o elements decoratius).
A marbres a Sant Boi, Mármoles Márquez, oferim un servei de gestió i assessorament integral en l'aplicació de marbres, Silestone, Neolith, Techlam, Dekton i molts més productes de les millors marques.​

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada