dijous, 4 de gener del 2018

Cases modulars a Sant Gervasi, Matmeu

Vine a coneixer les nostres cases modulars a Sant Gervasi, Matmeu és una empresa col·laboradora amb Century’s Beams disposem d’una àmplia gamma de cases prefabricades, en la que el client les pot escollir depenent dels mòduls que necessiti.
No obstant, no només es fabriquen cases modulars estandarditzades, ja que si el client en vol una en concret, ens adaptem a les seves necessitats, tan sols ens ha de transmetre les seves idees que nosaltres ens encarregarem de la resta.
Construïm les nostres cases a fàbrica, en un procés de fabricació controlat, evitant els imprevists que es poden ocasionar en l’obra “in situ”.
Aquest fet redueix l’impacte ambiental que provoca la obra tradicional, a més a més, de que s’accelera el procés de producció, podent garantir una data d’entrega.
Una altra raó per la que escollir la construcció de la casa prefabricada modular, és el baix impacte en el medi ambient, ja que es consumeix molt poca energia en la construcció, s’eliminen completament les mermes i els residus, fent que sigui una construcció optimitzada.
A contrucció de cases modulars a Sant Gervasi, Matmeu, destaquem per la comercialització de cases modulars, cases prefabricades, cases prefabricades de disseny, prefabricats de formigo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada