dimarts, 9 de gener del 2018

Taller especialitzat en reprogramació automòbil a Sabadell

Si estàs buscant un taller especialitzat en reprogramació automòbil a Sabadell, vine a  BCN MOTORSPORT, està formada per un grup de treballadors altament qualificats amb anys d'experiència en el chiptuning, preparats per treure el millor del seu vehicle.
Al nostre tealler disposem del material i eines necessàries per aconseguir les prestacions que pretenguis, des d'una electrònica stage 1 fins a un kit de turbo. Podemos preparar el seu vehicle tant de carrer com de trackday. Estem especialitzats en el grup VAG.
Al nostre taller mecànic de reprogramació automòbil a Sabadell, BCN MOTORSPORT, no parem d'invertir en les últimes eines de treball. Podem reprogramar centraletes amb protecció tricore boot mode. Treballem amb les millors interfícies del mercat com CMD, BYTESHOOTER, interface de APR TUNED. Fins i tot podem reprogramar via OBD-2 algunes centraletes amb protecció antituning.
A BCN MOTORSPORT tenim la millor gamma de productes del mercat per a la potenciació i posada a punt del seu vehicle, electròniques, kits de turbo, línies d'escapament, suspensions, admissions, frens, embragatges, autoblocantes...
Som distribuïdors en exclusiva tots els productes de APR TUNED, VWRACING, VAGSPEED a la província de Barcelona.
Si vostè ho desitja podem desenvolupar les electròniques sobre banc de potència 4x4.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada