dimecres, 28 de març del 2018

Escola de música a Sants, Diapasó Centre Musical

Si vols començar a tocar un instrument o vols perfeccionar la teva tècnica, vine a la nostra escola de música a Sants, Diapasó Centre Musical, la nostra escola es va fundar a Barcelona l'any 1990. Som una escola de música reconeguda pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Diapasó és una escola privada d'ensenyament musical amb un compromís social i d'integració al barri des del seu naixement, participant en actes organitzats per associacions de veïns i organitzacions culturals, portant a terme periòdicament audicions i concerts d'alumnes i professors en diferents espais i centres cívics de l'entorn.
A la nostra escola de música a Sants, Diapasó Centre Musical, oferim ensenyament de música clàssica i moderna. Les matèries bàsiques són: Iniciació a la música per a nens i adults - Llenguatge Musical - Piano clàssic i modern- Guitarra clàssica - Violí- Clarinet - Flauta dolça i travessera - Cant clàssic i modern - Guitarra elèctrica - Baix elèctric - Saxòfon - Bateria - Harmonia clàssica i moderna - Professors titulats i amb gran experiència pedagògica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada