dilluns, 14 de maig del 2018

Equipament Hostaleria Granollers, Grup Doserres hostaleria

Tot l'equipament Hostaleria Granollers, ho trobaràs a Grup Doserres hostaleria porta més de 30 anys oferint equipament, reparació i assessorament als professionals de l'hostaleria. Durant aquest temps l'empresa s'ha consolidat com a referent en el sector Horeca no solament a Catalunya, també en la resta d'Espanya oferint els seus serveis a través del canal online.
Especialistes en equipament Hostaleria Granollers, Grup Doserres hostaleria, dins de la seva estructura bolcada en el servei a bars, restaurants, escoles i geriàtrics, l'empresa s'ha dividit en quatre divisions de treball:
El servei de maquinària i parament per a col·lectivitats on prestem servei a les necessitats de les cuines industrials en escoles, residències i menjadors d'empreses. Dins d'aquesta línia de negoci col·laborem amb empreses externes com a empreses de catering o ajuntaments que treballen al seu torn per a aquestes institucions. Empreses com Ecomenja, Casolem, Tresmes Ecoactiva, FVO, Fundació Antònia Roura, Pastes Gall, ajuntament de Granollers, Lliça de Munt, Canovelles, Mollet del Vallès, Lliça de Vall, Cardedeu, Llinars del Vallès, Sant Celoni, Montmeló, Montornès, etc...
Servei de Recanvis per a Hostaleria. Tenim gran quantitat de recanvis i recanvis per a maquinària d'hostaleria. La nostra experiència en la venda de maquinària i els anys de dedicació ens ha permès conèixer en profunditat les peces i components dels principals fabricants de maquinària per a hostaleria. Donem servei professional a tota la geografia espanyola des de la nostra web de recanvis per a hostaleria. Aquesta web s'ha consolidat i actualment ocupa els primers llocs en el rànquing de cerques de Google en el sector amb enviaments diaris de recanvis als nostres clients.
Parament per a Hostaleria és l'arrel i la columna vertebral de l'empresa des dels seus inicis, fins a fa uns anys l'empresa era coneguda en el sector Horeca com a especialistes en la venda de parament per a hostaleria, tant parament per a cuines industrials com per a servei de cambrers en menjador i barra.
El servei de venda, instal·lació i reparació de Maquinària per a Hostaleria és el nostre actual referent. L'empresa compta amb professionals amb anys de trajectòria que poden ajudar en la correcta elecció de la maquinària que precisa el nostre client, depenent de la temàtica del local, l'aforament i la línia de treball. Som especialistes en la venda i instal·lació de maquinària tan diversa com a rentavaixelles industrials, Cuines professionals, Campanes per a l'extracció de fums, instal·lació de càmeres de refrigeració i congelació, mobiliari d'acer inoxidable com a taules de treball, aigüeres, aixeteria industrial, etc... tot això acompanyat amb tècnics especialistes en refrigeració, cuines i maquinària de rentat de vaixella industrial.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada