dilluns, 14 de maig del 2018

Teràpia de grup i psicoteràpia corporal a Granollers

Si busques un centre pèr a realitzar teràpia de grup i psicoteràpia corporal a Granollers, a Koan Granollers és un espai terapèutic preparat per acollir a professionals de la psicologia, el desenvolupament personal i la teràpia corporal. Disposem de diferents professionals: psicòlegs, terapeutes, logopedes, psicomotricistes, psicoterapeutes corporals, coaching personal i coaching financer. Realitzem teràpies individuals (infantil i adults), de parella, familiars, de grup.
En koan podràs desenvolupar el teu projecte, ja siguis un professional consolidat o estiguis fent els primers passos, adaptat a les teves necessitats i a les dels teus clients, totalment equipat, en el qual podràs créixer com a professional, un espai on el silenci, la intimitat i la comoditat són els protagonistes.
El nostre centre Koan disposa de diverses consultes en lloguer a Granollers. Pots reservar per hores, dies complets o fins i tot el mes sencer. Totes les consultes estan totalment moblades i equipades perquè puguis desenvolupar la teva activitat. Disposem també d'una sala d'espera agradable per als teus clients, office i wifi a la teva disposició.
A teràpia de grup i psicoteràpia corporal a Granollers, a Koan ho trobaràs una sala diàfana de 110m2 preparada per a tot tipus de formacions, conferències, tallers, grups terapèutics o de trobada i cursos.
Al nostre centre podràs descobrir una altra forma de desenvolupar la teva activitat. Reserva la teva sessió, taller o formació quan necessitis, tan sol amb una trucada i amb accés a tot el necessari per desenvolupar la teva activitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada