dijous, 21 de juny del 2018

Articles festa Hospitalet, Serpentina

Si necesssites articles festa Hospitalet o qualsevol tipus de disfresa vie a la nostra botiga especialitzada Serpentina, som una empresa familiar especialitzada des de fa més de 15 anys en la venda de disfresses i articles per la festa. Tenim una botiga molt a prop del Camp Nou, a l'Hospitalet de Llobregat. Mitjançant els millors fabricants nacionals i internacionals, localitzem els productes de millor qualitat per oferir-los als nostres clients a un preu excel·lent. El més important per a nosaltres és fer la millor selecció per a tu. Hem creat una web perquè tu, que no vius a prop de la nostra botiga, puguis trobar, sense haver de desplaçar-te, aquests articles que farà que la teva festa sigui tant divertida com inoblidable.
Sigui quin sigui el tipus de festa que hagis imaginat, a casa nostra trobaràs una gran varietat de disfresses, perruques, gorres i tot tipus de complements, a més a més de globus, vaixelles d'un sol ús i decoracions. Tenim tot tipus de detalls per a bodes, bateigs, comunions, baby showers, i un gran assortit de caramels
El nostre desig és que hagis trobat el que buscaves. Que la teva festa sigui un èxit. Que tornis aviat. Que ens vinguis a veure. Que ens preguntis i ens donis la teva opinió que ens ajudi a millorar.
En la nostra botiga d'articles festa Hospitalet, Serpentina destaquem la gran varietat de disfresses, perruques, gorres i tot tipus de complements, a més a més de globus, vaixelles d'un sol ús i decoracions. Detalls per a bodes, bateigs i comunions i un gran assortit de caramels.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada