dilluns, 16 de juliol del 2018

Aluminis a Granollers, FINESTRAMBIENT – STANDGRA,

Empresa especialitzada en aluminis a Granollers, FINESTRAMBIENT – STANDGRA, el 1980 es crea a Granollers l'empresa STANDGRA S.L. dedicada al disseny, fabricació i muntatge de tancaments de vidre i alumini. Amb els anys l'empresa va creixent passant de 3 treballadors a 14, i al mateix temps ampliant la seva gamma de productes que ofereix, aportant solucions integrals a grans projectes realitzats.
En el 2010 i sota la severa crisi que afecta entre molts d'altres al sector constructiu i també per altres causes alienes a l'empresa, STANDGRA S.L. ralentitza la seva operativa sense deixar mai per completar la seva activitat.

Aluminis a Granollers, FINESTRAMBIENT – STANDGRA, avui en el 2018 reprenem novament la marxa amb idees i ganes renovades, nou nom (FINESTRAMBIENT) i nova filosofia de treball, aportant l'experiència que ens avalen aquests més de 30 anys de treball en el sector dels tancaments de vidre, alumini i PVC.
Empresa especialitzada en la col·locació de finestra d'aluminis a Granollers, FINESTRAMBIENT – STANDGRA, destaquem el ventall de productes que treballem:

  1. Tancaments de vidre, alumini i PVC
  2. Persianes i motoritzacions
  3. Divisions d'oficina
  4. Mampares de bany i dutxa
  5. Mosquiteres
  6. Cortines i tendals
  7. Falsos sostres
  8. Tanques de jardí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada