dimarts, 11 de desembre del 2018

Fruiteria a Badalona, La Parada

Si busques la millor fruita i les verdures més fresques, vine a fruiteria a Badalona, La Parada, vam obrir per oferir alguna cosa diferent al barri, i vam voler apostar per dos factors indispensables, qualitat i tracte humà.
És per això que vam decidir escollir els millors productes d'hortes de proximitat i banyar-lo tot amb la nostra passió, esforç i afecte.
El resultat, un espai únic que aposta per les millors fruites, verdures i hortalisses i que sempre és atès amb el millor de les nostres somriures.
En la nostra fruiteria a Badalona, La Parada, sempre busquem productes que provinguin de zones properes, principalment del Maresme, on tenim molt present l'estacionalitat i la qualitat, en el sentit de poder consumir productes frescos i de temporada, respectant els temps de maduració i recol·lecta per a mantenir les qualitats de l'aliment en el millor estat.
Des de la nostra fruiteria fomentem la producció i el consum d'aliments procedents de cultius ecològics ja que tenen un impacte menor en el medi ambient, lluny d'abonaments o pesticides químics que perjudiquin la salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada