dijous, 6 de maig del 2021

Clínica veterinària a Tarragona, LES CORTS CLÍNICA VETERINÀRIA

Si vols que el teu animal de companya estigui completament segur i protegit, i busques una clínica veterinària a Tarragona, vine a LES CORTS CLÍNICA VETERINÀRIA, on trobaràs un dels serveis més complets.
On vetllem per una salut integral del vostre animal de companyia. Amb els nostres plans de salut, aconseguim un nivell òptim de protecció pels vostres animals i un estalvi pel propietari.

Vàrem néixer en el 2012 amb l'únic propòsit de situar el animal de companyia en el centre del procés.

En la clínica veterinària a Tarragona, LES CORTS CLÍNICA VETERINÀRIA, estem especialitzats en cirurgia en teixits tous i anestèsia.

La veterinària titular Mariona Martínez, és llicenciada en veterinària per la Universitat CEU Cardenal Herrera (2007 Valencià). I és especialista en cirurgia i anestèsia des de 2012 (UAB Barcelona).

A més de la seva formació especialitzada la doctora Mariona Martínez ja compta amb més de 12 anys d'experiència en cirurgies i en diagnòstics en consulta.

Seguint la nostra filosofia, de voler millorar els nivells de qualitat del servei veterinari, hem establert una xarxa de col·laboradors especialitzats en diferents àrees de la medicina veterinària.

Podràs triar consulta amb els millors especialistes en diferents especialitats com dermatologia, oftalmologia, traumatologia, cirurgia en teixits tous, tot per oferir-vos el millor servei possible.

En la nostra clínica veterinària a Tarragona, LES CORTS CLÍNICA VETERINÀRIA, oferima als nostres usuaris els següents serveis:
  1. Especialistes en cirurgia de teixits tous i anestèsia
  2. Medicina interna
  3. Oftalmologia
  4. Traumatologia
  5. Dermatologia
  6. Laboratori
  7. Diagnòstic per imatge (Rajos X i Ecografies)
  8. Perruqueria canina
  9. Plans de salut
  10. Visites a domicili



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada