dimecres, 9 de juny del 2021

Les millors flors a la floristeria a Falset al Priorat, La Floristeria

Si busques una floristeria a Falset al Priorat, vine a  La Floristeria, som especialistes en ideació i ornamentació floral per a tota mena d'esdeveniments i espais.

Oferim als nostres clients assessorament personal i exclusiu.

A la  floristeria a Falset al Priorat, La Floristeria crearem les teves emocions!

Et donem idees o t'ajudem a complementar les teves.

La Floristeria a Falset, oferim als nostres clients els següents serveis:
  1. Celebracions i esdeveniments: Som especialistes en ornamentació d'esdeveniments i espais. Fem que siguin únics i irrepetibles utilitzant tota mena de materials i ornaments florals.
  2. Empreses: Sabem que el temps és molt important a la teva empresa. Per això, nosaltres ens ocupem de l'ornamentació, la decoració i el manteniment floral del teu negoci. Tenim opcions diferents pel que fa a preus i periodicitat de renovació (setmanal, quinzenal o mensual).
  3. Espai de recuperació de plantes: Les plantes, com a éssers vius que són, també es posen malaltes. A La Floristeria, t'oferim un espai on les pots deixar perquè te les recuperem.
  4. Flors de condol: Et proporcionem flors per acompanyar dies de dol. Oferim diverses composicions: coixins, corones, rams, creus, etc.
  5. Lloguer: En èpoques de canvi, aquesta és una opció ideal. Disposem d'una gran varietat de plantes, materials florals, vegetals i decoratius de tots els estils al teu abast.
  6. Lliurament a domicili: Ens cuidem de tot el procés: t'ajudem a triar, elaborem el teu encàrrec i en fem el lliurament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada