dimecres, 22 de novembre del 2017

Centre mèdic a Castelldefels, Clínica Castelldefels

Visita el nostre centre mèdic a Castelldefels, Clínica Castelldefels, és un centre mèdic, multidisciplinari, que posa al servei de la població de Castelldefels una atenció mèdica personalitzada.
Des de la seva inauguració l’any 1993, Clínica Castelldefels, ha mantingut ferma la seva voluntat de millorar i ampliar el seu quadre mèdic amb professionals mèdics de qualitat.
Al nostre centre mèdic a Castelldefels, Clínica Castelldefels ofereix la majoria d’especialitats mèdiques, realitza tot tipus de proves complementàries i compta amb un ampli servei de Diagnosi per la Imatge (radiologia convencional, odontològica, ecografies) i d’anàlisis clíniques.
La nostra clínica està inscrita, autoritzada i acreditada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i ofereix un ampli ventall de mutualitats.
A la Clínica Castelldefels el més important són les persones. Per això mirem d’atendre tots els pacients amb la màxima professionalitat i atenció personalitzada. Atendre, cuidar i tenir curar de les persones que travessen les nostres portes és l’objectiu primordial del nostre centre.
Al centre mèdic a Castelldefels, Clínica Castelldefels oferim els següents serveis als nostre clients: Totes les mútues, servei de sms per a recordar les visites, un ampli ventall d'especialitats; otorinolaringologia, traumatologia, medicina general, pediatria, dietètica i nutrició, ginecologia i obstetrícia, anàlisis clíniques, dermatologia, cardiologia, al·lergologia, odontologia, radiologia convencional, ecografies, psicologia clínica, podologia, pediatria, cirurgia estètica i altres serveis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada