dijous, 7 de febrer del 2019

Immobiliària a Granollers, INMOGRA

Si busques una nova llar o vols possar a lloguer el teu pis, vine a la nostra immobiliària a Granollers, INMOGRA, és una empresa fundada l'any 1965 i dedicada des dels inicis a la promoció IMMOBILIÀRIA a la zona de Granollers i la comarca del Vallès Oriental. L'equip de professionals i la nostra experiència en el sector després de tants anys ens ha permès guanyar-nos la confiança i fidelitat dels nostres clients.
En la nostra immobiliària a Granollers, INMOGRA,  la nostra activitat principal és la promoció, compra-venta i lloguers d'immobles, ocupant-nos de tota la gama del mercat immobiliari, la compra-venta i lloguer, tant de pisos, cases i torres com locals comercials i naus industrials.
NOUS SERVEIS DE GESTIÓ IMMOBILIÀRIA
Aquests últims anys immobiliària a Granollers ha ampliat l'oferta de serveis immobiliaris aprofitant l'experiència acumulada i el bon coneixement de la zona en la qual estem ubicats. Entre aquests serveis oferim:
INTERMEDIACIÓ IMMOBILIÀRIA: Compra-venta i lloguer d'immobles de segona mà.
ADMINISTRACIÓ DE COMUNITATS DE PROPIETARIS: Gestionem les comunitats amb eficàcia, transparència, rigor i seriositat.
GESTIÓ DE PATRIMONI I LLOGUERS: Ens ocupem de forma integral de la gestió dels lloguers i manteniment del patrimoni de particulars.
ASSEGURANCES: Ens preocupa garantir la tranquil·litat dels nostres clients enfront de possibles incidències que ens porta la vida. Oferim assessorament en tot tipus d'assegurances (La Llar, Comunitats, vehicles, salut....)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada