dimarts, 12 de gener de 2021

Especialistes en productes derivats del porc, Carnisseria i xarcuteria a Isona al Pallars Carns Monsó

Si busques una carnisseria i xarcuteria a Isona que siguin especialistes en productes derivats del porc de la manera més tradicional, vine aCarns Monsó on utilitzem receptes heretades dels padrins. Les carns que s’utilitzen són de primera qualitat i provenen d’explotacions porcines pròpies.

La seva especialitat és la botifarra fresca i la secallona, així com l’elaboració d’embotits típics. També ven carns fresques de corder de la comarca, de vedella, d’aviram i de conill.

En la nostra carnisseria i xarcuteria a Isona al Pallars Carns Monsó, destaquem els següents productes:

Frescos (botifarra, salsitxa), curats (secallona, xolís, xoriç vermell, cap de llom, llom curat, sobrassada i cansalada viada), cuits (botifarra blanca, botifarra d’ou, botifarra negra, botifarra amb bolets, botifarra amb panses i pinyons, bull de llengua, catalana, girella i gossets), patés, canelons i croquetes. També ven carn de corder de la zona, d’aviram, de vedella i de conill.

Cap comentari:

Publica un comentari