dijous, 5 de maig del 2016

Celler a Balaguer, RUBIÓ DE SÒLS

Celler a Balaguer, RUBIÓ DE SÒLS. És el nom d’un celler familiar i integrat per Judit Sogas i Sánchez (Llicenciada en Enologia i Viticultura) i família. També és el nom d’un poble mil·lenari anomenat Rubió de Baix o de Sòls, emmarcat dins el municipi de Foradada, a la vall del massís del Montsec de Rúbies. Es un paratge natural i protegit, rodejat de monuments històrics, com el Monestir de Salgar, el Castell de Montsonís i el Castell de Rubió.
LES VINYES. La finca es troba localitzada a la Serra del Munt i s’anomena VINYES DALT, a la ribera del riu Segre. La plantació es caracteritza pel cultiu majoritari de la varietat de raïm catalana Xarel·lo. Treballem la viticultura de precisió, amb una conducció tradicional del cep en vas i amb un pal de fusta per cada planta.
EL CELLER a Baleguer . Les instal·lacions estan preparades per elaborar un vi de primera qualitat. La producció de vins és exclusiva i limitada a la vinya. Els vins elaborats son NATURALS I ECOLÒGICS inscrits al CCPAE per donar la garantia de qualitat ecològica corresponent. L’objectiu principal del celler és elaborar “vins de finca “.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada