dilluns, 24 de juliol del 2017

CLÍNIQUES IMPLANTDENT, Clinica dental a Figueres

Els millor professionals a Figueres i comarca, els tens a Clinica dental a Figueres, Implantdent, ens complau presentar-los a través de Serveis actius.cat nostres Clíniques Implantdent, volem sentir-nos més prop de vostès ja que són la motivació principal en el nostre afany de superació. La Clinica dental a Figueres, Clíniques Implantdent, està dirigida per un equip de professionals amb excel·lent formació i amb gran experiència en diversos camps de l'Odontologia, que estudia cada cas de forma personalitzada per oferir sempre la millor solució a tots els nostres pacients. Sent especialistes en Implantología, ortodòncia i estètica.
L'evolució en CLÍNIQUES IMPLANTDENT ha estat excel·lent, empresa familiar i gironina, compta amb les millors tecnologies utilitzades en l'odontologia amb l'objectiu d'augmentar constantment la qualitat del servei ofert a tots els nostres pacients.
Clinica dental a Figueres, destaquem, que la Primera Consulta la tindrà totalment gratuïta, en aquesta li entrarà una panoràmica, diagnòstic més pressupost a la seva mesura. A més, amb l'objectiu d'adaptar-nos als nostres pacients, comptem amb horaris totalment flexibles i oferim un sistema de finançament sense interessos fins a 24 mesos.
El nostre equip ampli mèdic estarà encantat d'atendre la seva visita i farà que aquesta visita sigui el més confortable i còmoda possible

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada