diumenge, 17 de setembre del 2017

Venda i taller de Motos a Castelldefels i concessionari Honda, moto86

Si vols una moto nova, vols arreglar la teva en un taller de confiança o potser t'agradaria tenir una moto de segona mà, vine al nostre botiga especialitzada en venda i taller de Motos a Castelldefels i concessionari Honda, moto86, la nostra botiga i taller va ser fundada per Manuel Carrasco, piloto de Motocròs Montesa-Honda, actualment segueix regentada per la seva família, donant així un ambient cordial als nostres clients.
Sempre la nostra prioritat ha estat l'atenció personalitzada cap al client. Podem sentir-nos orgullosos de comptar amb una àmplia cartera de clients i amics que han confiat en nosaltres des de la nostra fundació en 1986.
Des dels nostres orígens hem estat Servei Oficial Honda, tot i que els nostres clients compten amb un servei complet de venda i reparació per a qualsevol altra marca de motocicletes. Des de l'any 2006 som Concessionari Oficial Honda per donar encara un millor servei tant en venda, post venda i tècnic als nostres clients, que és el millor que tenim, fe que han dipositat plena confiança amb moto86.
En la nostra botiga Motos a Castelldefels, MOTO 86, destaquem els següents serveis:
Vehicles d'ocasió.
Les nostres promocions.
Els nostres models de proves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada