dimarts, 20 de març del 2018

Herboristeria a Poble Sec, Olivera De Salut

Quan busquis productes de qualitat i un assessorament personalitzat vine a la nostra botiga especialitzada en herboristeria a Poble Sec, Olivera De Salut, som una petita empresa on el que ens mou és la nostra vocació d'ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones des de l'asessorament professional i holístic.
Des de el nostre raconet a Poble Sec ens dediquem a promoure la vida sana i sostenible, el nostre objectiu és donar un servei a la gent del barri com negoci de proximitat però també a persones que vinguin d'altres barris.
A Olivera de salut i trobaràs la nostra botiga de productes naturals però també consulta de naturopatia i teràpia craneosacral a més amb la nostra targeta client obtindràs descomptes i regals exclusius incloent descompte en teràpia.
Donem un tracte proper on si vens et trobaràs com a casa.
A la nostra botigueta d'herboristeria a Poble Sec, Olivera De Salut, tenim alimentació general bio i per celíacs, cosmètica eco, higiene personal, neteja de la llar eco, suplements, tes i herbes medicinals a granel, bijuteria artesanal, veles, pedres, encens i làmpades de sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada