dimecres, 27 de juny del 2018

Centre de bronzejat i centre estètica a Granollers, +queSol

Si vols estar encara més guapa o et vols preparar per l'estiu, vine al nostre centre especialitzat en bronzejat i centre estètica a Granollers, +queSol és un centre de bronzejat i estètica altament qualificat que ofereix els seus serveis a Granollers des de l'any 2003, amb l'objectiu d'aconseguir el benestar de les persones. És per això que estem en constant recerca i formació sobre les últimes tendències en bellesa i salut.
El nostre centre ofereix serveis professionals de bronzejat UVA i DHA (autobronzejat) i tractaments d'estètica per a homes i dones de totes les edats. Posem a la seva disposició un equip seriós i preparat, amb una llarga trajectòria professional en el sector, que li atendrà i assessorarà personalment.
Al nostre centre de bronzejat i centre estètica a Granollers, +queSol ens preocupem de la seva salut i benestar, per això sempre fem una anàlisi prèvia de la seva problemàtica abans d'iniciar qualsevol tractament. Oferim un servei gratuït d'analítica, diagnòstic i prescripció de plans de bellesa. Tot personalitzat i amb la màxima confiança i discreció.
La nostra filosofia no és una altra que la d'oferir una bona atenció al client amb un tracte agradable i familiar, sense oblidar en cap moment la qualitat del servei.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada