dilluns, 18 de juny del 2018

Fotografia a Manresa, Nuna Disseny i Fotografia

Si vols tenir un record per a tota la vida, vien a fotografia a Manresa, Nuna Disseny i Fotografia, som un estudi de fotografia familiar que ens agrada aconseguir els millors records per a tu i la teva família a través d'imatges naturals i espontànies. És per això que és important que us sentiu còmodes i a gust a l'hora de fotografiar-vos, perquè surti una sessió perfecte, i nosaltres farem el possible per aconseguir-ho.
Ens adaptem al màxim a les necessitats de cada client i ens agrada seguir millorant a cada sessió per aconseguir les millors fotografies. Les sessions poden ser tant d'estudi com d'exterior de dilluns a dissabte.
En el nostre centre especialitzat en fotografia a Manresa, Nuna Disseny i Fotografia, fem fotografies tant per nens com per adults, nounats, embarassades, comunions, pre-casaments, smash cake... i també fotos de carnet al moment.
A part de la fotografia, també tenim el servei de disseny gràfic. Fem logotips, cartells, flyers, revistes, targetes... el que necessiteu, i actualment també treballem amb fusta per oferir-vos diferents elements de decoració o per regalar, per exemple, detalls per a batejos, comunions, casaments, clauers amb missatges, "toppers" per pastissos, imants, porta aliances, segells, etc., Tot el que et puguis imaginar, t'ho personalitzem al teu gust.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada