dilluns, 23 de juliol del 2018

Empresa especialitzada en majoristes de peix a Cambrils, UNIPEIX

Si busques el peix de la millor qualitat i el millor servei, vine a majoristes de peix a Cambrils, UNIPEIX fa més de 90 anys que les nostres famílies es dediquen a la comercialització del peix de la Costa Daurada. Un treball sempre basat en la sinceritat i en el compromís amb els nostres clients. Els agraïm la seva confiança. Així mateix volem reconèixer, no només l'esforç durant tots aquests anys dels fundadors de les peixateries que han donat pas a UNIPEIX sinó, a totes les persones que directament o indirectament aporten o han aportat el seu esforç per fer-ho possible.
En la nostra empresa especialitzada en majoristes de peix a Cambrils, UNIPEIX, abans de crear-se com a empresa, els càrrecs directius sabien que un dels factors determinants en l'èxit empresarial (Key success factors) seria l'aplicació d'una bona metodologia de treball.
Aquests 4 punts bàsics i alguns més formen part del nostre mètode de treball; en aplicar-los no busquem tan sols un benefici econòmic, sinó que, a més dirigim els nostres esforços cap a una satisfacció total per part dels nostres clients... sens dubte una fita bastant ambiciosa.
Aquesta metodologia, correctament estructurada, constitueix la veritable guia de l'empresa, on es destaquen aspectes tan importants com:
LA QUALITAT: Sabem que el principal atractiu dels nostres productes i el reconeixement que rebem dels nostres clients es basa en la qualitat.
GESTIÓ RÀPIDA I EFICAÇ: Sempre fem la cadena compra >; transport >; emmagatzematge >; venda, amb la major rapidesa i eficiència possible.
ATENCIÓ AL CLIENT: Sempre mostrem una visió estratègica en el mercat, una adequació constant a les noves necessitats dels nostres clients.
EXPANSIÓ: En desenvolupar totes aquestes tasques podrem plantejar-nos una futura expansió dels nostres punts de venda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada