diumenge, 7 d’octubre del 2018

Autoescola a Manresa, Autoescola TRAC

Si tens presa per trure't el carnet vine a la nostra autoescola a Manresa, Autoescola TRAC és un centre de formació de conductors avalat amb molts anys d’experiència dins del sector de la conducció.
La qualitat de la formació i la satisfacció dels nostres alumnes són els nostres objectius prioritaris, els programes i accions que desenvolupem s’adapten, al màxim possible, a les necessitats dels nostres alumnes.
Disposem d’un grup de professionals preparat i qualificat amb un ampli bagatge professional disposat a ajudar-te en el teu procés formatiu.
Des de l'autoescola a Manresa, Autoescola TRAC som conscients de la importància de la formació permanent del conductor/a, noves normatives, reglaments i especialitzacions fan imprescindible el reciclatge permanent del conductor/a professional.
En la nostra autoescola a Manresa, Autoescola TRAC, oferim els següents serveis als nostres clients:
Preparem a l’alumne per a l’obtenció de qualsevol permís de conducció: permís AM, A1, A2, A, B, B96, B+E, C, C+E i D.
Formem a l’alumne per a l’obtenció dels Certificats d’Aptitud Professional (CAP INICIAL i CAP CONTÍNUA) i de Mercaderies Perilloses (ADR).
Oferim cursos de Conducció Eficient, Conducció Segura, Mecànica Bàsica per a Conductors, Tacògraf Digital, Carretons i Plataformes Elevadores, Prevenció de Riscos Laborals aplicats a la Conducció del Transport de Viatgers, Conducció In Itinere, Conducció In Labore, etc.
I també elaborem programes a mida a les empreses per oferir formació als seus treballadors/es.

 Autoescola a Manresa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada