dimarts, 20 de novembre del 2018

Atenció Domiciliària a Badalona, BORAMAR SERVEIS

Quan busquis el millor servei d'atenció domiciliària a Badalona, vine a BORAMAR SERVEIS, és una empresa d'atenció social i sòcio-sanitària de serveis a domicili, que neix al 2008 i que i des de juliol del 2010 i fins maig del 2015 va ser la gestora del servei d'ajuda domiciliària de la ciutat de Badalona, i per tant amb experiència contrastada en la prestació de serveis d'atenció a les persones i en especial a les persones dependents i al seu domicili. Les oficines de BORAMAR SERVEIS a Badalona, estan ubicades a l'Avinguda President Companys, 57.
Al 2016 BORAMAR, atenent una necessitat de poder atendre els nostres usuaris del Maresme alt i rodalia des de la proximitat, valor importantíssim per a la companyia, i la il·lusió de poder demostrar la nostra experiència gestionant equips professionals a centres, adquireix el CENTRE DE DIA SENT ACTIU de Mataró, centre que té 10 anys d'història i d'històries de persones.
En la nostra empresa especialitzada en atenció domiciliària a Badalona, BORAMAR SERVEIS, destaquem per oferir serveis d'atenció a les persones de qualitat, centrats en la persona, en la singularitat i individualitat de cadascun dels nostres usuaris. Per fer-ho oferim serveis tant d'atenció personal com d'atenció a la llar, valoracions domiciliàries i un ampli ventall de serveis multidisciplinars amb una concepció integradora i cercant en tot moment millorar la qualitat de vida de les persones que per raó d'edat, condició física, psíquica, de forma temporal o permanent precisen d'algun tipus de suport o recolzament.
En definitiva, treballem per oferir, mentre sigui possible, una alternativa real, eficient, eficaç i sobretot vàlida, a la institucionalització de la persona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada