dimecres, 30 de gener del 2019

Empresa especialitzada en tintoreria a Figueres, BUGADERIA 3NET

Si necessites una tintoreria a Figueres, vine a BUGADERIA 3NET, som una empresa dedicada a la neteja de roba i manteniment de tèxtils tant per a particulars com a empreses. Treballem per al sector hostaler, sector sanitari, sector industrial i sector domèstic, oferint els nostres serveis a hotels, hostaleria, clíniques, col·legis, hostesses, grans empreses, particulars, etc. La nostra plantilla de treball estable supervisa tots els processos semiautomàtics en què la intervenció de les persones garanteix la qualitat final dels nostres serveis.
En les nostres instal·lacions, equip i maquinària ens permeten oferir als nostres clients un servei de bugaderia industrial d'acord a les necessitats específiques dels nostres clients.
A la nostra empresa especialitzada en tintoreria a Figueres, BUGADERIA 3NET, oferim els següents serveis als nostres clients:
Servei de Bugaderia: Servei de bugaderia especialitzat en hotels, restaurants, cases rurals, apartaments, residències, geriàtrics, centres esportius, etc.
Servei a domicili: Ens encarreguem de la recollida, neteja, assecat, planxat, doblegat i devolució de les peces a domicili per a la seva comoditat.
Serveis de neteja: Neteja de catifes, edredons, mantes, cortines, llençols, tapisseries, camises, vestits de nuvis, comunió, vestits de festa, pell, etc.
Qualitat Garantida: En Tintoreria Tres net garantim la màxima qualitat en tots els processos de neteja i manteniment de tot tipus de peces.
Preus econòmics: Immillorable relació entre qualitat i preu del nostre servei de bugaderia i tintoreria amb les millors tarifes i ofertes especials.
Renting Tèxtil: Serveis complets de rènting i rentat de complements per a Hotels, Restaurants, Hospitals, Apartaments turístics, Cases Rurals.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada