dissabte, 27 d’abril del 2019

Floristeria a Manresa, Harmonia Luxe Floral

Si busques una flor original o fer més especial un esdeveniment, vine a la nostra floristeria a Manresa, Harmonia Luxe Floral, és una empresa de serveis, tan orientada en l'àmbit particular com en l'àmbit empresarial. Neix a principis del 2003 per fer front a la demanda d'assessorament estètic per esdeveniments i muntatges puntuals. Els mateixos clients són els que amb el temps ens empenyen a desenvolupar, també projectes integrals d'interiorisme i es perfila el que el dia d'avui és Harmonia Luxe Floral com empresa que combina l'art floral amb l'interiorisme integral, funcionant les dues disciplines i fer-ne ús per aportar el que més convé a cada instant i a cada espai.
En la nostra floristeria a Manresa, Harmonia Luxe Floral, ens dediquem al client adaptant els seus dissenys per aconseguir la mateixa simbiosis entre els muntatges, els gustos i expectatives d'aquells que requereix la nostra feina.
A floristeria a Manresa, Harmonia Luxe Floral, les nostres especialitat son: decoració efímera, experimentació floral i esdeveniments especials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada