dimecres, 8 de maig del 2019

Totes les especialitats mèdiques, vine al Centre mèdic a Badalona, Badamedic

Si busques totes les especialitats mèdiques, vine al Centre mèdic a Badalona, Badamedic, és un centre d'especialitats mèdiques amb una llarga experiència i professionalitat en el sector des de fa més de 30 anys.
Al nostre centre mèdic a Badalona, Badamedic, ofereix la majoria de les especialitats mèdiques, així com: ECOGRAFIES A TOTS NIVELLS, PROVES FUNCIONALS RESPIRATÒRIES, HOLTER ECG, HOLTER TA, ELECTROCARDIOGRAMA, ECOCARDIOGRAMA, ERGOMETRIA (PROVA D'ESFORÇ), POLISOMNOGRAFIA DOMICILIARIA, FLUXOMETRIA, AUDIOMETRIA, PROVES D'AL·LERGIA...
Centre mèdic a Badalona, Badamedic, és un centre multidisciplinari, on el més important són les persones, és per això que són la nostra prioritat i el nostre objectiu mirar de cuidar i atendre amb la màxima atenció i empatia.
Al nostre centre mèdic a Badalona, Badamedic treballem amb quasi totes les mútues i també per a pacients privats. També destaquem totes les nostres especialitats.
  1. O R L
  2. TRAUMATOLOGIA
  3. AL·LÈRGIA
  4. ANGIOLOGIA
  5. DIGESTIU
  6. CARDIOLOGIA
  7. NEUROLOGIA
  8. DERMATOLOGIA
  9. PEDIATRIA
  10. MEDICINA GENERAL
  11. ENDOCRÍ
  12. UROLOGIA
  13. PSIQUIATRIA
  14. NEUMOLOGIA
  15. CIRURGIA
  16. DIETÈTICA
  17. PODOLOGIA
  18. LOGOPÈDIA
  19. PSICOLOGIA
  20. HEMATOLOGIA
A més destaquem el nostre servei de Medicina Estètica amb tractaments personalitzats: Massoteràpia, emplenat d'arrugues, augment de llavis, Botox, eliminació de taques.
I també la Clínica Dental: IMPLANTOLOGIA, ORTODÒNCIA (BRÀQUETS) INVISALING, PERIODÒNCIA, ENDODÒNCIA, CIRURGIA ORAL, ODONTOLOGIA ESTÈTICA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada