dijous, 6 de juny del 2019

Psiquiatria i psicoteràpia a Tarragona, Centre Psicoterapèutic Tarragona

Al nostre centre especialitzat en psiquiatria i psicoteràpia a Tarragona, Centre Psicoterapèutic Tarragona, és un centre de tractament de tota mena de situacions que tenen a veure amb la salut mental. El nostre centre ofereix un abordatge psicoterapèutic i psicofarmacològic de les alteracions emocionals, trastorns anímics, hiperactivitat, ansietat, fòbies, obsessions, ludopaties, alteracions dels hàbits alimentaris, alteracions de la son, problemes adaptatius i problemes de relació interpersonal que generen disfuncionalitat.
L'abordatge és individual i en alguns casos familiar o de parella.
Al centre de psiquiatria i psicoteràpia a Tarragona, Centre Psicoterapèutic Tarragona, oferim els següents serveis:
Professionals d'àmplia experiència pública i privada en l'exercici de la psiquiatria, amb formació continuada acreditada, i dedicació assistencial i docent actuals.
Privacitat absoluta en l'abordatge dels casos amb possibilitats d'intervenció diversificada i/o complementària donada l'especialització d'ambdós psiquiatres.
Dr. Abdon Monserrat: especialitzat en psiquiatria infanto i juvenil, atén també adults. Postgrau en Salut Mental i Màster en psicoteràpia psicoanalítica.
Dr. Joaquin Ruiz: especialitzat en psiquiatria d'adults. Màster en psiquiatria de Sector. Professor associat de psiquiatria de la URV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada