dilluns, 3 de juny del 2019

Si busques un regal exclusui vine a Joieria a Girona, RAMIREZ DE CARTAGENA

En la nostra joieria a Girona, RAMIREZ DE CARTAGENA, des de fa més de 50 anys, la JOIERIA RAMIREZ DE CARTAGENA està al vostre costat, a la Plaça de la Independència de Girona.
Dertaquem que el nostre compromís és la professionalitat i el servei al client, la professionalitat perquè som joiers i rellotgers “d’ofici” i comptem amb una àmplia experiència que ens permet assessorar amb total garantia als nostres clients.
El nostre servei perquè el nostre objectiu és oferir un tracte directe i personalitzat a tots els clients, en un ambient de confiança i professionalitat que els permetrà trobar la millor solució a les seves necessitats.
En la nostra Joieria a Girona, RAMIREZ DE CARTAGENA, us oferim una àmplia varietat de les millors marques de joieria i rellotgeria, adequades a les noves tendències del mercat.
Els volem donar les gràcies per visitar la nostre pàgina web i els esperem a la plaça de la Independència 15, a Girona.
Joieria a Girona, RAMIREZ DE CARTAGENA, oferim als nsotres clients els següents productes: JOIERIA: PLATA DE PALO, BOHEMME, SUNFIELD, PESAVENTO, PEKAN, LUCA LORENZINI, LABRUIXETA, GABRIELA STYLIANO, TI SENTO, ALEX AND ANI, PANDORA, MI MONEDA, BERING JOIES, LEBEBE.

RELLOTGERIA: SEIKO, RAYMOND WEIL, PEQUIGNET, MONDAINE, ZEPPELIN, FERRARI, HUGO BOSS, HUGO BOSS ORANGE, LUMINOX, TOMMY HILFIGER, GUESS, GC, NIXON, SUPERDRY, POP PILOT, CALVIN KLEIN, TW STEEL, KRONOS, BERING, SANDOZ, VICEROY, ALFEX, CASIO, WATX & COLORS, FESTINA, LOTUS, POTENS, NOWLEY.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada