dimarts, 22 d’octubre del 2019

Empresa especialitzada en informàtica a Sant Celoni

Si buscas una empresa especialitzada en informàtica a Sant Celoni, vina a la nostra, Enterprise Informàtica, la nostra empresa, amb més de vint anys de vida, compta amb l'aval de l'experiència així com el dels nostres clients, entre els que es troben també entitats del sector públic com centres d'ensenyament i ajuntaments.
Enterprise Informàtica pot oferir-li un gran ventall de solucions per als seus sistemes informàtics, ja que comptem amb una bona selecció de propostes per a les necessitats de la seva empresa.
Amb la contractació dels nostres serveis comptarà a més amb avantatges afegits exclusius, com descomptes en nou equipament informàtic i consumibles.
A més, comptarà amb un servei de consultes i assessoria informàtica que suposarà un estalvi en el temps d'execució de moltes tasques diàries i un millor aprofitament dels recursos disponibles, estalviant en inversions costoses i innecessàries.
En la nostra empresa especialitzada en informàtica a Sant Celoni, Enterprise Informàtica, oferim els següents equipament i consumibles:
Subministrament, instal·lació i configuració d'equips de sobretaula i portàtils. Configuracions a mida.
Subministrament, instal·lació i configuració de perifèrics.
Subministrament de consumibles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada