dimecres, 8 de gener del 2020

Coworking a Gràcia, AUREA CO-WORKING

Si estàs buscant un coworking a Gràcia, vine a AUREA CO-WORKING, és una empresa d'oficines compartides (física o virtual) i despatxos privats, tot dins d'un ambient molt flexible que permet compartir els espais comuns de treball per maximitzar la qualitat espacial de l'entorn de treball professional de cada emprenedor, optimitzant així el cost fix que això impliqui.
L'espai del coworking té com a objectiu fomentar millors oportunitats professionals als nostres coworkers, independència i connexions interpersonals entre diferents professionals i empreses.
En el nostre coworking a Gràcia, AUREA CO-WORKING , t'oferim un entorn de treball optimitzat, tant en espais de coworking com en despatxos privats, per oferir-te una qualitat espacial i ergonòmica que es tradueix en productivitat i confort, alhora que potenciem la teva imatge corporativa envers els teus clients. El nostre espai a Gràcia té connexions estratègiques de transport públic (FGC Gràcia . Bus. Pàrquings) i es troba directament a peu de carrer just darrere de la Plaça Gala Placídia.
T'oferim plans i horaris molt flexibles amb accés de fins a 24 hores / 7 dies, en packs de sales de reunions, hores de coworking, despatxos o oficina virtual, per triar el pla fix o flexible que millor s'ajusti a tu i al teu tipus d'empresa, start-up o emprenedoria personal.
A l'ésser membre d'aquest coworking tens també accés a la sala de reunions del coworking de Sarrià (Via Augusta 318)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada