dilluns, 23 de març del 2020

CIRURGIA ORAL MAXIL·LOFACIAL A SANT GERVASI, ODONTQUALITY IMAXIS

Per tenir el millor servei, vine a la clínica especialitzada en odontologia, cirurgia oral i maxil·lofacial i cirurgia estètica facial a Sant Gervasi.
En la nostra clinica oferim serveis clínics d'alta qualitat gràcies a un equip mèdic de prestigi i consolidat en odontologia, ortodòncia per a nens i adults (fixa i invisalign), implantologia (inclosos implants de càrrega immediata i zigomàtics), cirurgia ortognàtica per a correccions mandibulars i medicina i cirurgia estètica facial (botox, fillers, etc)
Les nostres instal·lacions, modernes i totalment accessibles, comptem amb tots els avenços tecnològics per oferir les màximes garanties als nostres pacients.
  • I SI VENS DE PART DE SERVEISACTIUS.CAT
  • 1ª VISITA I DIAGNÒSTIC GRATUÏTS 25% DTE.
  • EN TRACTAMENTS FINANÇAMENT SENSE INTERESSOS
A CIRURGIA ORAL MAXIL·LOFACIAL A SANT GERVASI, ODONTQUALITY IMAXIS, EN QUÈ ENS DIFERENCIEM D'ALTRES CLÍNIQUES?
Com a cirurgians maxil·lofacials podem oferir intervencions que altres clíniques dentals no poden realitzar, com els implants zigomàtics i pterigoidals per a pacients "amb poc os", la cirurgia ortognàtica per corregir la maloclusió dental actuant sobre el maxil·lar i la mandíbula o les tècniques "all on four" per rehabilitar tota una arcada des de només 4 implants.
L'equip mèdic està liderat per un cirurgià maxil·lofacial de reconegut prestigi, el Dr. Samir Aboul-Hosn Centenero, que també exerceix com a cap de cirurgia maxilofacial a l'Hospital Plató de Barcelona i és professor a la UIC.
  1. ESPECIALITATS
  2. ODONTOLOGIA
  3. CONSERVADORA IMPLANTOLOGIA
  4. CIRURGIA MAXIL·LOFACIAL
  5. ORTODÒNCIA FIXA I INVISALIGN®
  6. CIRURGIA ESTÈTICA FACIAL
  7. CIRURGIA ORTOGNÀTICA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada