dilluns, 23 de març del 2020

Clínica dental a L'Hospitalet de Llobregat, ODONTQUALITY

La nostra clínica dental a L'Hospitalet de Llobregat, ODONTQUALITY, és una clínica dental i de cirurgia oral i maxil·lofacial amb 16 anys d'experiència en el sector odontològica a L'Hospitalet de Llobregat.
En la nostra clínica oferim serveis clínics d'alta qualitat gràcies a un equip mèdic de prestigi i consolidat en odontologia, ortodòncia per a nens i adults (fixa i invisalign), implantologia (inclosos implants de càrrega immediata i zigomàtics) i odontologia conservadora.
Les nostres instal·lacions, modernes i totalment accessibles, comptem amb tots els avenços tecnològics per oferir les màximes garanties als nostres pacients.

  • I SI VENS DE PART DE SERVEISACTIUS.CAT
  • 1ª VISITA I DIAGNÒSTIC GRATUÏTS 25% DTE.
  • EN TRACTAMENTS FINANÇAMENT SENSE INTERESSOS.

CLÍNICA DENTAL A L'HOSPITALET, ODONTQUALITY, EN QUÈ ENS DIFERENCIEM D'ALTRES CLÍNIQUES?

En el nostre equip de professionals, el nostre rigor clínic i en els tipus d'intervencions que podem realitzar gràcies a comptar amb un cirurgià maxil·lofacial de reconegut prestigi com el Dr. Samir Aboul-Hosn Centenero, que també exerceix com a cap de cirurgia maxil·lofacial a l'Hospital Plató de Barcelona i és professor a la UIC.

Aquest fet ens permet oferir intervencions que altres clíniques no poden oferir, com els implants zigomàtics per a pacients "amb poc os), la cirurgia ortognàtica per correccions mandibulars o les tècniques "all on four" per rehabilitar tota una arcada desde només 4 implants.

ESPECIALITATS:
  1. ODONTÒLOGÍA
  2. CONSERVADORA
  3. IMPLANTOLOGIA
  4. CIRURGIA MAXIL·LOFACIAL
  5. ORTODÒNCIA FIXA I INVISALIGN®
  6. ESTÈTICA DENTAL
  7. CIRURGIA ORTOGNÀTICA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada