dijous, 16 d’abril del 2020

Centre especialitzat en psicologia a Martorell, Ala psicologia

Si necessites ajuda, vine a Ala psicologia és un centre de psicologia a Martorell que atén nens, adolescents, adults i persones de la tercera edat.
El nostre equip professional està format per tres Psicòlogues Generals Sanitàries, amb diferents especialitzacions.
En el nostre centre oferim una atenció individual i personalitzada a cada pacient amb la finalitat de garantir les ajudes i eines que necessitin de la manera més eficaç possible.



Al nostre centre especialitzat en psicologia a Martorell, Ala psicologia, oferim els següents serveis als nostres usuaris:
Atenció infanto juvenil: realitzem avaluacions, diagnòstics i tractaments de les següents especialitats: trastorns de la conducta, ansietat, autisme i Asperger, altes capacitats, trastorns d'aprenentatge, bullying, pors i fòbies infantils, educació emocional i TDA-H entre altres.
Atenció a adults: realitzem avaluacions, diagnòstics i tractaments de les següents especialitats: ansietat, depressió, trastorns bipolars, duel, estrès, fòbies, trastorn obsessivocompulsiu, autoestima, relacions socials, trastorns del somni, problemes de personalitat i dependència emocional entre altres.
Som el Centre de Referència Homologat i Especialitzat en el diagnòstic d'Altes Capacitats del Baix Llobregat.
Realitzem Teràpia de Parella.
Teràpia d'intervenció en demències i Alzheimer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada