divendres, 22 de maig del 2020

Si estàs buscant una pastisseria innovadora a Gràcia, vine a Dhala Cakes

En la nostra pastisseria i tallers per a nens i adults a Gràcia, Dhala Cakes estimem l'art, estimem el que fem. I és per això que elaborem el nostre producte de manera totalment artesanal i utilitzant matèria primera d'excel·lent qualitat.

A Dhala Cakes volem fer accessible a la gent del barri, dels més menuts fins als nostres avis, aquella exquisidesa que només s'obté de la combinació dels millors ingredients amb les tècniques i savoir faire de l'elaboració artesanal, ajustant els nostres preus tant com podem per tal de que tothom en pugui gaudir. Ho fem perquè ens agrada, ho gaudim i ho volem compartir.

El nostre eslògan no és més que el procés que seguim per fer realitat aquella dolça idea que et balla pel cap per celebrar un esdeveniment. Volem que ens expliquis les teves idees i nosaltres ens encarreguem de pensar-hi, posar-ho en ordre i fer-ho realitat.

En la pastisseria i tallers per a nens i adults a Gràcia, Dhala Cakes, destaquem per a fer realitat el pastís que més desitgis de manera totalment personalitzada. Des de pastissos clàssics, passant per la combinació de sabors i textures que més t’agradin, fins a petites obres d’art elaborades amb fondant 2-D o 3-D.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada