dimarts, 9 de juny del 2020

Els millors habitatges, immobiliària a Olot, CuBuS Immobiliària

Els millors habitatges, immobiliària a Olot, CuBuS Immobiliària és una empresa amb més de 25 anys d’experiència, especialitzada en el mercat immobiliari d’Olot i el seu entorn, amb voluntat d’ajudar i assessorar en tot el que sigui necessari. Compta amb un equip de professionals preparats per donar el millor servei integral, assegurant una òptima gestió immobiliària i un bon assessorament de venda, lloguer, administració de finques, gestió patrimonial i comunitats de propietaris.

La noatra immobiliària a Olot, CuBuS Immobiliària disposa d’una àmplia quantitat de finques per a la seva comercialització, algunes provinents d’entitats bancàries, amb avantatges comercials importants. Compta, alhora, amb una àmplia cartera de finques de lloguer (pisos, cases, naus, locals, solars...) per a tot tipus de clients. En l’àmbit de l’administració de finques, CuBuS s’encarrega tant de la gestió econòmica com administrativa i del manteniment, de manera que el propietari es despreocupa de la gestió de la seva finca. A més, treballa en la resolució de possibles problemàtiques i per a la reducció de les despeses, negociant tarifes amb diferents proveïdors per aconseguir la millor relació qualitat preu.
Destacat


immobiliària a Olot, CuBuS són conscients que per al 90% de les persones el bé immoble serà el valor econòmic més important que haurà de gestionar. L’empresa ajuda al client a gestionar professionalment aquest patrimoni, oferint-li informació actualitzada del mercat immobiliari local i l’assessorament de professionals especialitzats i en formació contínua que treballen de manera interdisciplinar.

Els valors de CuBuS són: confiança, servei, compromís, persones, proximitat i feina ben feta. L’empresa està compromesa amb la comarca, i és per això que també col·labora amb iniciatives socials impulsades a la Garrotxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada