dimarts, 9 de juny del 2020

Ioga a Olot al Centre de Ioga Nírmala


Si estàs interassat en fer Ioga a Olot, vine al nostre centre de Ioga Nírmala, és un centre de creixement personal, on es fan classes de ioga, teràpies, qi-gong, kung-fu, formacions en osteopatia evolutiva, formacions en astrologia, en quiromassatge, i diferents cursos i tallers.

El nostre centre de Ioga a Olot, Nírmala també ofereix concerts espirituals, de mantres, concerts amb bols de quars, on la música en viu ajuda a calmar les emocions i trobar un estat de relaxació, comprensió i trobada amb un mateix.

Descriuríem el Nírmala com un espai que acull a tothom que vulgui ser escoltat, que tingui ganes de canvi, o que senzillament necessiti connectar amb allò que es perd amb el ritme de la vida.

Al centre de Ioga a Olot, Nírmala, oferim als nostres usuaris diferents espais del Nírmala són lluminosos, amplis, harmònics, ajuden a crear un ambient on els professionals que formen part d'aquest projecte tan bonic (professors, terapeutes, formadors) es regalen amb les seves classes, amb les seves teràpies, i on el resultat és un aprenentatge per tothom.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada