dimarts, 27 de juliol del 2021

Escola de música a Lleida L'Intèrpret

Escola de música a Lleida L'Intèrpret és un espai d'ensenyaments artístics, que centra la seva activitat en la música, el teatre musical i la tecnologia del so.

Va nàixer el 1997, com la primera escola de música privada autoritzada per la Generalitat a la demarcació de Lleida. D'aquella petita empresa familiar en resta l'esperit de proximitat amb l'alumnat i les seves famílies, l'impuls emprenedor i l'objectiu pedagògic de fer que l'alumne sigui el centre i protagonista en tot moment.

El 2010, Escola de música a Lleida L'Intèrpret fa un salt quantitatiu i qualitatiu. Remodelem les nostres instal·lacions per poder acollir l'ampliació dels seus ensenyaments i incorporar-ne de nous. Així, a l'Escola de Música s'hi suma la creació del Conservatori, l'Escola de Teatre Musical i l'Escola de So i Tecnologia Musical. L'Intèrpret es converteix, doncs, en el primer Conservatori privat de la demarcació de Lleida i el quart de Catalunya. Alhora, esdevenim un centre de producció, que dóna sortida a les creacions pròpies i atén encàrrecs en diferents disciplines relacionades amb la música, el teatre i els espectacles en general.

Tot plegat, sense perdre el nostre esperit fundacional, amb la voluntat de mantenir en permanent actualització i innovació la tasca educativa del centre.

Un projecte obert, que vol ser una aportació enriquidora per a la cultura a Lleida i la resta del país. Un centre de referència, doncs, dels ensenyaments artístics a Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada