dimarts, 27 de juliol del 2021

Informàtica a Lleida, Serbert Informàtica

Empresa especialitzada en Informàtica a Lleida, Serbert Informàtica és una petita empresa de serveis d'àmbit local. L'objectiu és oferir solucions informàtiques a empreses i particulars.

Ens caracteritzem per l'atenció personalitzada i la proximitat al client i ens esforcem i evolucionem cada dia per ser més competents i professionals.

Venda de productes informàtics.

Productes i components relacionats amb la informàtica. Productes de primeres marques. Ordinadors, portàtils, impressores, accessoris, tauletes, telèfons, software propi i de tercers, sistemes de backup i seguretat informàtica.

La nostra empresa d'Informàtica a Lleida, Serbert Informàtica destaquem els següents serveis:

Totes les versions de nostre Corus ERP busquen una solució global a les necessitats comptables, financeres i de gestió per les empreses que esdevenen els nostres clients. És una alternativa molt interessant per les seves elevades prestacions i facilitat d'ús.

Una secció molt important de la nostra empresa és el disseny la programació de pàgines web. El departament de disseny gràfic ens aporta qualitat gràfica i el de programació la capacitat tècnica.

Servei tècnic

Prestem serveis d'assistència tècnica a les empreses i a particulars. Serveis d'assistència tècnica a domicili, al taller o telemàtica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada