dimarts, 14 de setembre del 2021

Fusteria a Tremp al Pallars La Canadenca

Fusteria a Tremp al Pallars La Canadenca neix de mans de Lluís Lloan i Boixadòs al 1998, sota la premissa del compromís, la professionalitat i sempre apostant per la implicació. Deixant enrere una dècada de treballs realitzats com a fuster per compte propi. L'empresa està situada a Tremp, capital de la comarca del Pallars Jussà i compta amb una població d'uns 6.000 habitants. A Tremp es concentra el major nombre de comerços i d'indústria de la zona, així com Hospital Comarcal; per tant, disposa d' un dinamisme comercial per a totes les poblacions del voltant i a més de les comarques veïnes: el Pallars Sobirà i Alta Ribagorça, on també hi treballem.
Destacat


Fusteria a Tremp al Pallars La Canadenca, destaquem la nostra varietat de productes oferts als nostres clients, des del treball de la matèria primera fins a la integració de tots els seus complements ens fa ser una empresa que destaca per la seva polivalència i el seu dinamisme. Començant per la fusteria industrial, finestres amb tancament, tant siguin abatibles com corredisses, col·locació i fabricació de portes, col·locació de sostres, parquets, tarimes interiors i exteriors i taulers fenòlics per divisòries de banys, façanes exteriors, baranes i escales, mobles fets a mida, armaris, vestidors, cuines...

Aquests darrers anys, per tal d'adaptar-nos a les noves metodologies de treball, Fusteria La Canadenca decideix ampliar les seves instal·lacions i obrir una botiga de mobles i decoració, on els clients ens poden visitar sense compromís per tal d'assessorar-los i on també tenen a abast esbossos gràfics per tal d'il.lustrar els seus projectes. Després de la recent ampliació i renovació, Fusteria La Canadenca, disposa en actualitat de més de 1000 m2 dedicats al sector.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada