dimarts, 26 d’octubre del 2021

Material esportiu a Vielha a la Val d'Aran

Material esportiu a Vielha a la Val d'Aran, el lloc de realització de pràctiques fisicoesportives o esport pot ser gairebé tot el nostre entorn, amb l'únic requeriment previ que marquin o delimitin les normes o els estris necessaris per a la pràctica específica de cada activitat. La natura, les infraestructures, els carrers, els parcs o els espais específicament adaptats, són susceptibles de suportar pràctiques esportives.


De fet, per al desenvolupament d'una pràctica fisicoesportiva, només es necessita un practicant, al que anomenem esportista, i un espai físic on aquesta es desenvolupi, que anomenarem espai esportiu.
Destacat


Material esportiu a Vielha a la Val d'Aran, a part, podem necessitar altres espais que donen suport a la pràctica esportiva i permeten que l'activitat es desenvolupi òptimament, als que anomenem espais complementaris.

Material esportiu a Vielha a la Val d'Aran, dstaquem l'equipament esportiu el diferenciem de la resta d'espais potencials de pràctica perquè s'hi ha fet una actuació concreta que permeti una pràctica determinada. Així, es defineix l'equipament esportiu com a espai adaptat per al desenvolupament de les diferents pràctiques fisicoesportives. Aquestes adaptacions poden tenir una vocació de permanència o ser temporals.

Afers Socials i Esports garanteix els ajuts per facilitar el transport de material  esportiu durant tota la legislatura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada