dimarts, 30 de novembre del 2021

Botiga especialitzada en la venda i reparació de bicicletes a Tortosa

Si busques una botiga especialitzada en la venda i reparació de bicicletes a Tortosa, vine a Sanvart on trobaràs una botiga-taller de bicicletes on rebràs els millors consells per a la compra de la teva bicicleta u altres components i respecte al taller, que és la nostra principal activitat, et cuidarem i posarem a punt la teva bicicleta amb la màxima dedicació que puguis esperar i sempre amb un tracte molt proper.

En els nostre taller treballem amb marques considerades Prèmium com ara Pivot, Sarto i Moots. A més d'altres més comercials, Vitoria, Kross, Sants, Torpado, Ritchey, Unica, etc.

Tenim especial dedicació als muntatges personalitzats on et podem projectar la bici ideal que puguis tenir present i obtenir la satisfacció d'estrenar una bicicleta única que no trobaràs enlloc.
Destacat

A venda i reparació de bicicletes a Tortosa, Sanvart, som especialistes en muntatges de rodes de gamma alta, de fet, tenim la marca registrada "Balanzer", les úniques rodes equilibrades del mercat a escala mundial. Amb aquesta característica es millora en molt la teva seguretat a sobre la bicicleta, ja que desapareix qualsevol vibració provinent de les rodes, es millora el pas per corba i el rendiment en general.

Fem estudis biomecànics, servei que millora la comunió entre la bicicleta i el ciclista, evitant així molèsties i lesions degudes a una mala posició adquirida a sobre la bicicleta. Els avantatges són una millora de rendiment i un augment del plaer en pedalar hores i hores.

Per acabar, disposem d'un taller principal, dedicat aquest, a la mecànica general. A un entresolat, hem creat un segon taller en un entorn més tranquil i net, la secció d'hidràulica. Aquí fem el manteniment de les forquilles de suspensió, amortidors i tiges telescòpiques. En cas de sol·licitar, fem un pas més endavant amb la personalització del set up de les teves suspensions mitjançant la telemetria.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada