dilluns, 3 de gener del 2022

Autocars al Vallès i Sant Quirze del Vallès, Autocars Castaño Fuentes

Si busqus una empresa especialitzad en servei d'autocars al Vallès i Sant Quirze del Vallès, vina a coneixer Autocars Castaño Fuentes, és, en primer lloc, una empresa familiar, amb més de 40 anys d'experiència en el sector del transport de passatgers per carretera

Som una petita empresa que ofereix immillorables serveis a tots els seus clients, sempre en la línia d'oferir qualitat i bon servei procurant això sigui a uns preus ajustats. Excursions, viatges nacionals i internacionals, Piscines, etc....

Autocars al Vallès i Sant Quirze del Vallès,  Autocars Castaño Fuentes, els nostres autocars, dels quals disposem d'una àmplia modalitat d'autocars de 15, 19, 25, 32, 55, 60 i 64 places per poder oferir als nostres clients les millors opcions.

Qualitat: Perquè els nostres autocars, es cuiden diàriament per al seu posterior bon funcionament en carretera (Equip propi de Mecànics i Tècnics).

Comoditat: Perquè tots els nostres autocars disposen de: seients reclinables, TV, DVD, aire condicionat, nevera, WC...

Puntualitat: Perquè la puntualitat és serietat i Autocars Cataño Fuentes, SL ho és des de fa més de 40 anys.

Legalitat: Perquè no som irresponsables i tots els nostres autocars posseeixen les assegurances obligatòries de passatgers i tot l'establert per la Llei del transport terrestre de passatgers.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada