Des de el primer moment hem buscat l'excel·lència en tots els productes que fem artesanalment. Fent així una selecció de les millors farines, tant de blat com d'altres cereals (integral, fajol...) i matèries primes per poder elaborar-ho de la millor manera possible.
Som especialistes amb pans tradicionals i especials (integrals, fajol, espelta, sègol, fibra), amb això volem oferir als nostres clients la màxima qualitat a un bon preu.
Al nostre forn de pa a Sant Quirze, Forn Valls, oferim als nostres clients els següents productes:
PA
- Rodó de ½, ¼, 1kg... fins a 10kg (al gust)
- Pa rodó integral ½,¼,1kg....(al gust)
- Barres: normals, integrals, cereals, Vinya ¼
- Barra de poble: ½
- Motlle: normal, integral amb cereals, sègol, espelta, fibra
- Pa de fajol
- Barres petites: vinyeta, coll, mini, mini integral
- Bastons de pa
- Pa de coca
- Pa de Viena mini, de Frankfurt, d'hamburguesa.
PASTES
- Coca de forner prima o gruixuda
- Coca de pasta de full: xocolata, cabell d'àngel, crema o llardons
- Brioix
- Pa de pessic
- Carrot cake (pastanaga i poma)
- Ensaïmada familiar: xocolata, cabell d'àngel, crema o sense farcir.
- Ensaïmades individuals: xocolata, cabell d'àngel, crema i sense farcir
- Croissants individuals: xocolata (amb llet, negra o blanca), normals, integrals i integrals amb xocolata, pernil i formatge
- Napolitana de xocolata
- Berlina: sense farcir, amb xocolata, amb crema, xocolata blanca
- Canya: xocolata, crema o cabell d'àngel
- Tartaleta de pasta de full amb poma
- Brètzel: crema, xocolata
- Roll de canyella.
- Brioixets petits
- Croissants minis: integrals, normals (margarina o mantega), xocolata amb llet i xocolata blanca, salats (frànkfurt, xistorra, pernil i formatge, truita), crema,
- Magdalenes: integrals, integrals amb pastanaga i poma, xocolata, normals, amb melmelada al gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada