dilluns, 27 de juny del 2022

Assessoria a Vilanova i la Geltrú, Narsa Grup Assessor

Si busques una empresa especialitzada en servei d'assessoria a Vilanova i la Geltrú, Narsa Grup Assessor, S.L. és una societat formada per professionals de l'economia i el dret, amb més de 25 anys d'experiència en el sector de l'assessorament integral de petites i mitjanes empreses, professionals i particulars.


El nostre equip està compost per: advocats, graduats socials, economistes i gestors administratius, especialitzats a resoldre problemes empresarials i particulars, en l'àmbit legal, laboral, econòmic i administratiu.

Hem de ressaltar que tots els nostres professionals i col·laboradors, senten la responsabilitat de conferir màxima qualitat a la seva feina, aplicant criteris innovadors, competitius, actuals, fiables i eficaços i amb un tracte personalitzat, ràpid en les seves resolucions, ètic i professional amb el qual Narsa aconsegueix una força de treball de gran qualitat que repercuteix com un recurs eficaç per a la gestió dels nostres clients.

A la nostra assessoria a Vilanova i la Geltrú, Narsa Grup Assessor, S.L, tots aquests reptes s'aconsegueixen seguint unes pautes de treball que el nostre despatx respecta i segueix:

TRACTE PERSONALITZAT, no a tots es planteja la mateixa problemàtica, per tant, el nostre servei ha de ser adequat a cada persona individualment, compartint preocupacions i buscant solucions.

ACTUALITZACIÓ I FORMACIÓ PERMANENT, això significa avançar-nos a tots els canvis normatius i realitzar un assessorament correcte per a evitar problemes futurs.

QUALITAT EN EL SERVEI

RAPIDESA EN LES RESPOSTES

ÈTICA PROFESSIONAL, el comportament ètic dins de l'equip i amb els clients són qualitats primordials per al funcionament diari.

CONFIDENCIALITAT, estem adequats a la Llei de protecció de dades i el personal garanteix el secret professional, entenent que és un deure i una obligació en la nostra professió.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada