dilluns, 13 de març del 2023

Atenció domiciliària i serveis domèstics a Sarrià Sant Gervasi, Doméstico Labora

Si necessites una empresa especialitzada en atenció domiciliària i serveis domèstics a Sarrià Sant Gervasi, contacta amb Doméstico Labora, treballem en equip i disposem sempre d'una preselecció de persones que han estat valorades per la seva experiència, referències i professionalitat, de manera que, quan el client sol·licita el nostre servei, la resposta és ràpida i àgil. La nostra classificació està sempre activa; per nivells en diferents àrees. Aquesta manera de treballar ens permet assistir de manera immediata, urgent, i resolutiva.

Pots realitzar les entrevistes en les nostres instal·lacions i conèixer algunes o alguns candidats, prèviament seleccionats per Doméstico Labora mitjançant un exigent protocol de filtre i comprovacions propi. D'aquesta manera resulta molt eficient, discret i protegit, i disposarà d'una professional experta que l'ajudarà en l'entrevista i l'anàlisi de cada cas.

A la nostra empresa d'atenció domiciliària i serveis domèstics a Sarrià Sant Gervasi, Doméstico Labora, oferim més de 15 anys d'experiència, servint i cuidant dels teus.Empleades de llar; Professionals ben formades, amables i eficients per a cuidar la teva llar.
Cura de persones majors; Cuidem dels teus éssers estimats com si fossin la nostra família.
Mainaderes; Cura dels més petits de la casa.
Neteges i desinfeccions; Neteges d'habitatges i oficines. Desinfeccions tècniques.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada