dilluns, 13 de març del 2023

Planxa i pintura al Prat de Llobregat, CAREAUTO

Si necessites un taller especialitzat en planxa i pintura al Prat de Llobregat, vien a CAREAUTO, li reparem un senzill cop o durem a terme la reconstrucció del seu vehicle, per complexa que sigui. Per a això disposem dels millors utillatges, entre els quals destaquen un modern poltre i una versàtil minibancada.

Gràcies al nostre complet laboratori i una moderna cabina de pintura, totalment envidrada, ens ocupem de deixar el seu vehicle com a nou. A CAREAUTO únicament utilitzem materials i productes de primera qualitat i equips d'última generació.

Al nostre taller de planxa i pintura al Prat de Llobregat, CAREAUTO, comptem amb els millors sistemes de diagnòstic, que ens permet determinar amb exactitud les causes de qualsevol avaria. A CAREAUTO efectuem reparacions de mecànica, electricitat, electrònica, instal·lacions d'equips d'àudio, etc.

CAREAUTO és la solució ideal per al manteniment periòdic del seu vehicle, de manera ràpida i al preu més ajustat: Canvis d'oli o tubs d'escapament, equilibrat, alineació i muntatge de pneumàtics, revisió mèdica i canvi de frens i amortidors, substitució de llunes, càrrega d'aire condicionat, etc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada